Μας στέλνετε τις φωτό σας με Spooly και μας γεμίζετε χαρά!!!


Αρχαιοελληνικό (hot fashion trend) χρυσό φόρεμα Spooly φορεμένο με τα σωστά αξεσουάρ και χτένισμα. Ανάλαφρο, νησιώτικο classy look από τη φίλη μας Έλενα Αρζόγλου που μας έστειλε αυτή τη φωτογραφία από την Πάρο!! Έλενα, κέρδισες τις δικές μας εντυπώσεις, είσαι κούκλα!


Ένα ταξίδι στο Αιγαίο και ...στην γκαρνταρόμπα του Spooly! Η χαρά μας δεν περιγράφεται με τη 2η φωτό που πήραμε απ' την Έλενα. Προτίμησε να περπατήσει την όμορφη χώρα της Πάρου με πετσετέ γαλάζιο φόρεμα Spooly, κατάλληλο για τις βόλτες σας και την παραλία. Έλενα, ελπίζουμε να το συνόδευσες με μπλε χαντρούλα για το μάτι! (φτου, φτου!!) Και η Πάρος, τι ομορφιά...


Λάβαμε ωραία φωτογραφία: η φίλη Αρετή-Αριάνα Βάββα μας έστειλε φωτό της με φόρεμα Spooly!!! Πολύ σου πάει Αρετή, σ' ευχαριστούμε για το ευχάριστο feedback!


Μετά τα νησιά και το φως της μέρας, ο Spooly barίζει...Η φίλη Γεωργία Παπαδιονυσίου επέλεξε στράπλες ποπλίνα από τη σειρά Love Spooly (με logo την καρδιά) για μια καλοκαιρινή βραδιά. Έκανε καλά;; Φυσικά!! Κι αυτό γιατί η ελαφριά ποπλίνα είναι ίσως η πιο ουσιαστικά δροσερή και ταυτόχρονα στυλάτη υφή· κρατάει τη φόρμα της, δεν τσαλακώνει τόσο εύκολα ούτε σε ζεσταίνει. Γεωργία μας άρεσε πολύ που έκανες ένα all day στράπλες βραδινό με τα κατάλληλα αξεσουάρ!! Σοφή κίνηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Style is a simple way of saying complicated things
Jan Cocteau
 
Powered By Blogger

Twitter Updates

Meet The Author